Διαφήμιση
Διαφήμιση
Home Ενημέρωση Κτηνοτροφία "Παγώνει"..τις κινητοποιήσεις η ΠΕΚ

"Παγώνει"..τις κινητοποιήσεις η ΠΕΚ

Έως τις 20 Δεκεμβρίου αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους οι Έλληνες κτηνοτρόφοι, σε ένδειξη καλής θέλησης όπως οι ίδιοι δήλωσαν, αλλά και στο πλαίσιο των ανακοινώσεων της αρμόδιας υπουργού, Κατερίνας Μπατζελή, ότι μέχρι τις εορτές των Χριστουγέννων θα έχει καταβληθεί η ενιαία ενίσχυση.Επίσης, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ), Δημήτρη Καμπούρη στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ΑΠΕ, στις 20 του μηνός συνεδριάζει στη Λαμία το 15μελές όργανο της ΠΕΚ, όπου εκεί θα γίνουν εκτιμήσεις για την κατάσταση και θα ληφθούν νεότερες αποφάσεις.

Ακόμη πρόσθεσε ότι την ίδια ημέρα θα επιδιωχθεί συνάντηση με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή.

"Σε κάθε περίπτωση οι Έλληνες Κτηνοτρόφοι βρίσκονται επί ποδός και είναι αποφασισμένοι να κατέβουν στους δρόμους δυναμικά, εφόσον δεν υλοποιηθεί η ανακοίνωση της υπουργού μέχρι τα Χριστούγεννα", τόνισε ο κ.Καμπούρης.

(Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)